V nové sezóně se vám hlasíme již tradičně s výsledky souboje smíšených družstev na turnaji KoKo pro rok 2024. I letos se poskládaly krásné 4 týmy, které se utkaly na kulečníkovém stole v naší klubovně. A zatím co se nad rybníkem držela mlha, týmy mezi sebou sváděly ukrutné boje až do úplného setmění.

Pro neznalé: pod názvem MDŽ se skrývá Muž ve Dvojici se Ženou. Druhým názvem je KoKo (znalci vědí…).  A ve dvojici nesmí být manželé, to pro nezvyšování rozvodovosti v Čechách. Zkuste vlastní ženě říkat, jak má držet tágo, jak mířit, kam trefit a podobně. Všechny hráčské páry již tento turnaj několikrát vyhrály.

Již tedy můžeme pogratulovat vítězům, kterými byli Hana Waasová a Karel Carlos Smetana z týmu HaCa, kteří překvapili své soupeře, když do semifinále nastupovali z místa třetího z původního tabulkového pořadí. Tím obhájili vítěztví z minulého roku, které si mohli zapsat jako páté v pořadí. Stříbro brali Pavla Sponnerová a František Waas, bronz za KaJak Katka Stachová a Jakub Waas a krásnou bramborovou mediali si odnesli Helena Smetanová a Honza Marian.

Děkujeme všem soutěžícím za účast, za otevření sezóny na našem jachťáku (co se závodů a soutěží týče) a budeme se za rok zase těšit, snad s větší účastí než letos.

Autoři: Karel Smetana a Josef Hanton